Η ιδέα μιας παρέας τουριστών στη Βενετία τους βγήκε ξινή

Μία παρέα φοιτητών τουριστών από την Ιαπωνία σκέφτηκαν να πάνε μία εκδρομή από τη Μπολόνια στη Βενετία. Αφού η βόλτα με τη γόνδολα έφτασε στο τέλος της αποφάσισαν να πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό.

Όπως όμως ανέφερε η Telegraph, ισχυρίστηκαν ότι παρήγγειλαν τρεις μπριζόλες και τηγανιτά ψάρια ενώ δεν ήπιαν αλκοόλ παρά μόνο νερό. Όταν λοιπόν ήρθε ο λογαριασμός έμειναν με το στόμα ανοικτό μιας και η απόδειξη έγραφε: 1.145 ευρώ

Οι τουρίστες όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και έκαναν καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε: «Δεν θυμάμαι να είχα κανένα πρόβλημα με τουρίστες από την Ιαπωνία αυτές τις μέρες».

Φαίνεται όμως ότι οι φοιτητές δεν ήταν οι μόνοι που είχαν παράπονα καθώς όταν έγινε γνωστή η ιστορία οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Μάλιστα, μία πελάτισσα ανέφερε πως δείπνησε με τους γονείς της εκεί και πλήρωσαν 526,50 ευρώ για το γεύμα της φωτογραφίας.

«Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το επαίσχυντο επεισόδιο, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους. Είμαστε υπέρ της δικαιοσύνης», ανέφερε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook