«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία»

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της άτυχης Ειρήνης η οποία βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Την ώρα που η οικογένεια δηλώνει σίγουρη ότι πρόκειται για δολοφονία, ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φέρνει πάλι στο προσκήνιο την πιθανότητα αυτοκτονίας.

Ο αδερφός της ξεσπά μιλώντας στο STAR και αφήνει αιχμές για όσους μιλούν για αυτοκτονία.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ», είπε.

Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και περιμένει με αγωνία τις τοξικολογικές εξετάσεις, η οποίες θα δείξουν εάν η άτυχη Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση τη στιγμή της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο για να την έχει σε καταστολή ή αν κάποιος τη μετέφερε ήδη νεκρή στο σημείο.

«Αν υποτεθεί ότι εθεάθη και είναι πραγματικό αυτό το βίντεο η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να περιέχει νερό. Η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο νεκροταφείο και έπλενε τον τάφο του συζύγου της», είπε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

«To σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει έναν ακαριαίο θάνατο, είτε δηλητήριο , είτε άλμα στο κενό και όχι έναν τέτοιο αργό και μαρτυρικό θάνατο, να καίγεται ζωντανή», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα άφαντο είναι το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης, το οποίο θα δώσει πολλές απαντήσεις σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματα της οικογένειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook