Με απώλειες στην τηλεθέαση η δεύτερη ημέρα του reality επιβίωσης. Άντεξε τον “τυφώνα” survivor η δραματική σειρά του Alpha

Το σαρωτικό survivor μπήκε στην τηλεοπτική πραγματικότητα και ο ανταγωνισμός προετοιμάζεται για το σοκ της τηλεθέασης. Το πρώτο crash test σημειώθηκε την Δευτέρα, με τον Alpha να παρατάσσει το περίτεχνο “Τατουάζ” του, ενώ και ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην αρένα με το τουρκικό “Anne”. Κι ενώ το reality επιβίωσης παρέμεινε στην πρώτη θέση, η επέλασή του δεν ήταν όσο καταστροφική θα περίμενε κανείς.

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ σημείωσε τηλεθέαση 28,6%, υπολειπόμενο δηλαδή 16 μονάδες από την αντίστοιχη πρεμιέρα. Αντίστοιχη ήταν η μείωση και στο νεανικό κοινό, όπου από το εντυπωσιακό 55,6% της πρεμιέρας, το Survivor κατέγραψε τη Δευτέρα το διόλου ευκαταφρόνητο 39,2%.

Από την πλευρά του το “Τατουάζ” έδειξε αντοχή και μάλλον απέδειξε πως έχει “χτίσει” το κοινό του, που θα το ακολουθεί με ή χωρίς Άγιο Δομίνικο. Έτσι, η σειρά στον Alpha συγκράτησε το 22,6% στο γενικό σύνολο, ενώ και στα νεανικά κοινό κατέγραψε ποσοστό 19,9%.

Τέλος, η τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 δεν εξαφανίστηκε από τους πίνακες τηλεθέασης, καθώς έδωσε στο κανάλι του Αμαρουσίου ένα συμπαθέστατο 17,4% στο σύνολο και 15% στις ηλικίες 15-44.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook