Τον έλιωσε πάνω σε τοίχο με το αμάξι του παίρνοντας εκδίκηση για τον θάνατο του τετράποδου φίλου του

Ένας άντρας που τον υποπτεύονταν όλοι ότι σκότωνε σκυλιά με δηλητηριασμένα βελάκια έχασε τη ζωή του όταν ένας εξοργισμένος σκυλο-ιδιοκτήτης τον «έλιωσε σε έναν τοίχο με το αυτοκίνητό του», όπως μετέδωσε η αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου βρίσκεται πια στα χέρια της αστυνομίας και του έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες για ανθρωποκτονία, περιμένοντας πια τη δίκη του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας είδε ένα από τα κατοικίδιά του να αργοπεθαίνει και παρατήρησε έναν άντρα σε μηχανάκι, έναν άντρα που τον κατηγορούσαν ότι είχε ξεκάνει τουλάχιστον 5-6 σκυλιά με δηλητηριασμένα βελάκια.

Το περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Κίνα, στην πόλη Γιανγκζού, με τα κλειστά κυκλώματα των καταστημάτων να έχουν καταγράψει τον φονιά των σκύλων να τα πυροβολεί με τα τοξικά του βέλη και να εξαφανίζεται μετά με το σκουτεράκι του.

Ο άντρας της ιστορίας μας άκουσε τον σκύλο του να κλαίει και έτρεξε έξω για να τον βρει να κείτεται στο χορτάρι μισοπεθαμένος. Όρμησε αμέσως στο αμάξι του και άρχισε να κυνηγά τον μηχανόβιο, πριν τον συνθλίψει τελικά σε έναν τοίχο καταστήματος. Η Αστυνομία της Γιανγκζού δήλωσε πως το θύμα σκοτώθηκε επιτόπου.

Κι όλα αυτά την ώρα που τον Δεκέμβριο του 2017 εξαρθρώθηκε κύκλωμα στην Κίνα που ήταν έτοιμο να πουλήσει 200.000 δηλητηριασμένα βέλη για «φόλα» σε σκύλους. Κι αυτό γιατί τα αδέσποτα των δρόμων γίνονται κρεατάκι λαχταριστό στα εστιατόρια, όπως μας αποκαλύπτει η «Telegraph»…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook