Πονοκέφαλος για τον ΣΚΑΪ και τον Acun Ilicali

Το Survivor 2 μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι στο Τατουάζ, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι ο ΣΚΑΪ και ο Acun Ilicali έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη μία απειλή, αυτή τη φορά από την Τουρκία.

Τα 50αρια και τα 60αρια της πρεμιέρας του reality επιβίωσης δεν επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ. Το δημοφιλές παιχνίδι κράτησε ξεκάθαρα την πρωτιά μεν, με σοβαρές απώλειες δε.

Συγκεκριμένα, το Survivor σημείωσε τηλεθέαση 28,6% στο γενικό και 39,2% στο δυναμικό κοινό -μεγαλύτερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν το 46,5%. Μιλάμε για απώλειες της τάξης των 20 μονάδων περίπου.

Το Τατουάζ κράτησε στον Alpha το 22,6% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 19,9% στο δυναμικό κοινό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΣΚΑΪ πρέπει να αντιμετωπίσει και την «Anne», η οποία έφερε στον ΑΝΤ1 το 17,4% του τηλεοπτικού κοινού στο γενικό και το 15% στο δυναμικό κοινό.

Η Κανσού Ντερέ φέτος κλέβει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στην καθημερινή τουρκική σειρά που προβάλλει ο ΑΝΤ1 με τίτλο «Anne».

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Εζέλ» που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Τουρκία το 2006. Επιπλέον μέσα από τους ρόλους της στον «Εζέλ», στον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή» και φέτος στην «Αnne» κατάφερε να γίνει ιδιαιτέρου αγαπητή και στο ελληνικό κοινό το οποίο την έχει κατατάξει σε μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γειτονικής χώρας.

Η σειρά «Anne» είναι βραβευμένη με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκιο.

Το 2017 αναδείχτηκε η Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook