Η Διοικούσα Επιτροπή της Κρητικής ομάδας διαχωρίζει την θέση της, απέναντι στον Φώτη Τσάλο, στις ενέργειες και τις πρακτικές του και τονίζει οτι βασικός λόγος της ανάληψης της προσωρινής διοίκησης είναι: «H επιστροφή της ηρεμίας και της σοβαρότητας στην ομάδα μας, η συσπείρωση που είχε χαθεί, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει την πορεία της».

Από τη Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας,  ότι η μοναδική σχέση που έχει σήμερα ο κ. Φώτης Τσάλος με την ομάδα μας, είναι η ακατάσχετη και κακόγουστη εμμονή του, να ανεβάζει  στο Facebook φωτογραφίες που συνδέονται με τον ΟΦΗ και να νοσταλγεί την επιστροφή του στα διοικητικά της ομάδας μας.

Πρόκειται για μια εμμονή που έχει πλέον καταντήσει γραφική και παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει απέναντι του, για να το σταματήσει, αυτό δεν έχει γίνει.

Ισως θα έπρεπε νωρίτερα, να έχουμε προβεί σε αυτή τη διευκρίνιση, για να μην μπερδεύεται ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ, αλλά περιμέναμε ότι κάποια στιγμή ο κ. Τσάλος, θα αντιλαμβάνονταν αυτό που του είχαμε επισημάνει.
Δυστυχώς για τους δικούς του λόγους, δεν το καταλαβαίνει.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να διαχωρίσει για μια ακόμη φορά τη θέση της, απέναντι στον κ. Τσάλο, στις ενέργειες και τις πρακτικές του.

Αλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος της ανάληψης της προσωρινής διοίκησης από εμάς, όπως είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή.
Η επιστροφή της ηρεμίας και της σοβαρότητας στην ομάδα μας, η συσπείρωση που είχε χαθεί, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει την πορεία της.

Και από ότι φαίνεται, κάτι καλό έχει γίνει στο λίγο, αυτό, μεταβατικό διάστημα, μέχρι η ομάδα μας, να αποκτήσει μια ισχυρή διοίκηση.
Ο κ. Τσάλος θα κριθεί από τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ως μέτοχος και ο ίδιος, της ΠΑΕ.

Εκείνοι θα κρίνουν, τα πεπραγμένα του και τον  τρόπο διοίκησης του, αν και αυτό έχει ήδη γίνει, για να αναλάβει μια διοίκηση Πρωτοδικείου και να οδηγήσει τις εξελίξεις.

Εμείς σαν Διοικούσα Επιτροπή , 7 φίλοι της ομάδας, που από την αγάπη μας για τον ΟΦΗ και μόνο βγήκαμε μπροστά,  οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ. Τσάλο, ούτε και ο ίδιος συμμετέχει σε καμία από τις αποφάσεις που λαμβάνουμε, αυτήν την εποχή (οικονομικά, διοικητικά,μεταγραφικά κ.λ.π.)

Στην Γενική Συνέλευση, στις 12 Φεβρουαρίου, θα ενημερώσουμε τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για όλες τις ενέργειες μας, με την ευχή, ότι θα έχουμε επιτύχει στο έργο μας, ώστε η ομάδα να οδηγηθεί σε μια νέα διοίκηση, που θα της παρέχει ασφάλεια  για να συνεχίσει.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925″.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook