Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» στα Χανιά στις 23-24-25 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό  Κέντρο Αγυιάς.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει  τα ποιοτικά προϊόντα των Κρητικών & Ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο.

Η επιτυχημένη διοργάνωση των προηγούμενων φεστιβάλ εγγυάται την επιτυχία και του φετινού και την ανάδειξή του ως: το μεγαλύτερο φεστιβάλ Ανάδειξης της τοπικής ταυτότητας και της Κρητικής Κουζίνας.

Γευστικές προτάσεις και από την υπόλοιπη Ελλάδα θα παρουσιαστούν, υπενθυμίζοντας ότι η Κρητική διατροφή είναι από τις καλύτερες και πιο υγιεινή  στο κόσμο.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί Έκθεση « Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού» όπου οι Μελισσοκόμοι της Κρήτης θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Η διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ( τηλεοπτικούς σταθμούς-ραδιόφωνο- τύπος- περιοδικά και διαδίκτυο)  θα αναδείξει το φεστιβάλ και τις επιχειρήσεις.

Καλούμε τις επιχειρήσεις του Αγροτοδιατροφικού Τομέα της Κρήτης να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το site της Περιφέρειας www.crete.gov.gr

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον υπεύθυνο της εταιρείας.

Για την συμμετοχή των επιχειρήσεων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλ 210-3622205 και 6981313209 ή μέσω email : [email protected].

Για πληροφορίες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων μπορείτε να επικοινωνείτε με τους: κ Βενιανάκη Δημήτριο 28213 40200 & κ Σοφουλάκη Στέλλα 28213 40101 (αποστολή αιτήσεων έως 19/2/2018 στο  FAX 28213 40201 & e mail: [email protected]).

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των τριημέρου θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook