Συναντήσεις για θέματα του ιδρύματος  «ΦΙΛΟΙ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ»

Διαδοχικές συναντήσεις με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας κ. Ευγενία Φωτονιάτα για ζητήματα της ΒΙΠΕ Ιεράπετρας και στη συνέχεια με τον διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Θανάση Μπακαλέξη για θέματα του ιδρύματος  « ΦΙΛΟΙ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24/01/2018 στην Αθήνα, παρουσία του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Θραψανιώτη.

Με την κ. Φωτονιάτα συζητήθηκε το θέμα της ΒΙΠΕ  Ιεράπετρας και εξετάστηκαν τρόποι ώστε να ξεπεραστούν δυσκολίες ώστε να υλοποιηθεί ένα έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής. Στην συνάντηση, εκτός από τον Βουλευτή, συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας  κκ Κύριλλος, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θ. Καλατζάκης και οι εκπρόσωποι της ΒΙΠΕ κ. Γιακουμάκης και Σωμαράκης.

Στον διοικητή του ΕΦΚΑ τέθηκε το θέμα των προστίμων που έχουν επιβληθεί στο Ίδρυμα κατά τη θητεία των προηγούμενων διοικήσεων και τα οποία βρίσκονται στη δικαιοσύνη.

Ο κ. Μπακαλέξης διαβεβαίωσε ότι δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου σε δεύτερο βαθμό. Υπέδειξε δε την διαδικασία για να αποκτήσει το Ίδρυμα ασφαλιστική ενημερότητα, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα  εκσυγχρονισμού του. Στην συνάντηση, εκτός από τον Βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη, παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γεώργιος Αγγελάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook