Με την πρώτη ματιά, οι παρακάτω φωτογραφίες δεν διαφέρουν από αυτές μιας απλής και αγαπημένης οικογένειας.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τα πρόσωπα στις φωτογραφίες είναι αυτή την ώρα οι υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενοι σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το άλμπουμ βρέθηκε σε ένα κατεστραμμένο πλέον σπίτι της οικογένειας Καντάφι στην Τρίπολη το οποίο -όπως όλες οι υπόλοιπες πολυτελείς τους κατοικίες- λεηλατήθηκε μετά τη φυγή της οικογένειας από την Λιβύη.

Τις φωτογραφίες ανακάλυψε ο Tyler Hicks, ένας φωτογράφος της εφημερίδας New York Times, στο υπόγειο τους σπιτιού τους πρώην ηγέτη.

Έκτος από οικογενειακές φωτογραφίες, ο Hicks βρήκε επίσης εικόνες με τον Καντάφι αγκαλιά με ηγέτες από όλο τον κόσμο, όπως επίσης βραβεία και πίνακες ζωγραφικής.

Στις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες πάντως απεικονίζεται ο Καντάφι, η δεύτερη γυναίκα του Safiya, η κόρη του Ayesha η οποία γέννησε την Τρίτη στην Αλγερία όπου έχει καταφύγει με την μητέρα της αλλά και ο γιος του δικτάτορα Saif.

Εκ πρώτης όψεως, δίνεται η ιδέα μιας ευτυχισμένης και απλής οικογένειας. Στις περισσότερες φωτογραφίες μάλιστα ο Καντάφι και τα παιδιά χαμογελούν ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι φορούν ρούχα μοντέρνα για την εποχή που παραπέμπουν σε ένα δυτικού τύπου τρόπο ζωής.

Ο Tyler Hicks πήρε ενθουσιασμένος τις φωτογραφίες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει, ωστόσο σύντομα τα εν λόγω ντοκουμέντα θα παραδοθούν στο Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο της χώρας και θα αρχειοθετηθούν.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook