Δεύτερη ημέρα ερευνών με τους διασώστες να χτενίζουν την περιοχή παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες – Συνήθιζε να κάνει οτοστόπ η 83χρονη

Από το πρωί ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 83χρονης γυναίκας που εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης απο το σπίτι της στα Πιλαλήματα Σητείας.

Η ηλικιωμένη που ζει μόνη της, πάσχει από Αλτσχάιμερ αλλά και καρδιολογικά προβλήματα αναζητείται απο το απόγευμα της Τετάρτης οπότε και οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Στις έρευνες συμμετέχουν η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομία, πυροσβεστική, εθελοντές σαμαρείτες και διασώστες από την ΕΔΕΑΚ Σητείας ο οποίοι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες χτενίζουν την περιοχή προκειμένου να βρεθεί η ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 83χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί και πάλι στο παρελθόν, κάνοντας οτοστόπ και ζητώντας από οδηγό να τη μεταφέρει σε κοντινή απόσταση.

Μάλιστα φαίνεται να συνήθιζε να σταματά οδηγούς και να τους ζητά βοήθεια για να μεταβεί σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Οι οικείοι της απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει την ηλικιωμένη αν απευθυνθεί στις αρχές καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την εξαφάνιση της 83χρονης εκδόθηκε silver alert

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook