Σοκ προκαλεί στα Χανιά το τραγικό περιστατικό σε χωριό του Πλατανιά – Δύο τώρα τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές

Πρώτη ενημέρωση 10.40 – Τελευταία ενημέρωση 22.03

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην περιοχή του Βατόλακκου όπου δύο άνδρες έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν πατέρα περίπου 90χρόνων και γιο περίπου 65χρόνων, μεγάλης ηλικίας και οι δύο, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους.

Δίπλα τους υπήρχαν περίπου 8 μπουκαλάκια χαπιών άδεια, πιθανόν πρόκειται για χάπια αλτσχάιμερ που παίρνει συγγενικό πρόσωπο, ωστόσο τα ευρήματα βρίσκονται ακόμα υπό εξέταση. Επιπλέον βρέθηκε δίπλα τους και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η συνδρομή του οποίου δεν χρειάστηκε καθώς πατέρας και γιος ήταν ήδη νεκροί.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για διπλή αυτοκτονία ένα ενδεχόμενο που ακόμα παραμένει ανοιχτό. Στη συνέχεια προστέθηκε ως δεύτερο ενδεχόμενο αυτό του να πέθανε από παθολογικά αίτια ο πατέρας και στη συνέχεια ο γιος να αυτοκτόνησε. 

Φως στο τι ακριβώς συνέβη έριξε η ιατροδικαστική εξέταση σύμφωνα με την οποία ο πατέρας πέθανε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από καρδιολογικό πρόβλημα. Στη συνέχεια ο γιος βλέποντας τον πατέρα αυτοκτόνησε.

Να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας έπαιρνε μια μικρή σύνταξη από την οποία ζούσαν όλοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook