Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με την παρουσία όλων των αθλητών του τμήματος.

Στους αθλητές μοιράστηκαν δώρα, ενώ να σημειωθεί ότι η πίτα ήταν φτιαγμένη από τους γονείς των παιδιών.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, ο Σύλλογος Γονέων Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παρόντες όλοι οι αθλητές που τμήματος, που είχαν την ευκαιρία να περάσουν πολύ όμορφες ώρες.

Η εκδήλωση έγινε στο «Μάνο» στο λιμανάκι της Νέας Χώρας, με τα παιδιά και τους γονείς να κατακλύζουν την ψαροταβέρνα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η πίτα ήταν φτιαγμένη από τους γονείς των παιδιών. Μεταξύ άλλων, στους αθλητές μοιράστηκαν δώρα, ενώ ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος.

Υπενθυμίζεται πως στο 2018, ο Ν.Ο. Χανίων προσδοκά και πάλι να έχει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και να βρεθεί στην κορυφή της ελληνικής Τεχνικής Κολύμβησης.

Κόβει την πίτα του και το Κανόε Καγιάκ

Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανακοινώνει πως θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί στο Ενοριακό κέντρο του Αγίου Νικολάου Σούδας στις 18:00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook