“Πάγωσαν” εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ με συνέπεια παιδιά να περνούν ανάμεσα από καλώδια για να πάνε στο σχολείο

Στον “πάγο” έχουν μπει έργα αλλά και εργασίες αποκατάστασης βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά εξαιτίας της απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στην εταιρεία “Τοξότης” του ομίλου Καλογρίτσα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ακόμα και επικίνδυνες καταστάσεις όπως αυτή που θα σας παρουσιάσουμε στη χώρα Σφακίων.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη το βράδυ, περίπου στις 21:00, οι δυνατοί άνεμοι “λύγισαν” στύλο της ΔΕΗ, με συνέπεια ο κορμός του να καταλήξει στην ταράτσα οικίας ενώ ηλεκτροφόρα καλώδια έπεσαν στις αυλές των σπιτιών.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την ΔΕΗ προκειμένου να στείλει συνεργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς και κυρίως την απομάκρυνση των καλωδίων.

Έχουν περάσει δύο ημέρες και παρόλα αυτά δεν έχει γίνει καμία εργασία καθώς οι τεχνικοί στο συνεργείο της “Τοξότης” απεργούν λόγω οφειλών του ομίλου προς αυτούς. Υπενθυμίζεται οτι το ίδιο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και στο παρελθόν όπου λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην εταιρεία του κ. Καλογρίτσα, είχαν κινδυνεύσει ή υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις σε έργα του ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά και στον τομέα της επισκευής βλαβών της επιχείρησης.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι από το συγκεκριμένο σημείο στα Σφακιά, καθημερινά παιρνούν παιδιά ενώ οι κάτοικοι δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση μέχρι τώρα για το πότε θα γίνει η απομάκρυνση των καλωδίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook