Κατώτερος των απαιτήσεων ενός αγώνα “τελικού” για την παραμονή παρουσιάστηκε στην Κέρκυρα ο Πλατανιάς, με αποτέλεσμα να υποστεί οδυνηρή ήττα με 2-0.

Τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τη χανιώτικη ομάδα που βρίσκεται στο -5 από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ εκκρεμεί και το ματς Απόλλων-Παναθηναϊκός, όπου αν επικρατήσουν οι γηπεδούχοι η διαφορά ανεβαίνει στους 7 βαθμούς.

Στο 40′ η Κέρκυρα είχε δοκάρι με τον Τουράμ και στο 45′ με τον Επστάιν. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τουράμ φάνηκε να “τσιμπάει” την μπάλα από τον εξερχόμενο Κλιάιτς, που τον έριξε στο έδαφος με τη φόρα που είχε, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να καταλογίζει πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τουράμ για το 1-0.

Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να απειλήσει για να φτάσει στην ισοφάριση κι έπειτα από λάθος του Στάμου ο Παμλίδης έκλεψε την μπάλα και με “τακουνάκι” την “πάτησε” στον Τουράμ, που σκόραρε σε κενή εστία για το 2-0.

Σα να μην έφτανε αυτό ο Πλατανιάς έχασε και για το κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα τον Βάντερσον, που αποβλήθηκε στο 81′ με δεύτερη κίτρινη. Η μόνη απειλητική φάση για την ομάδα του Μανουέλ Ρόκα το σουτ του Δημούτσου στο 87′ που απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος.

Ντεμπούτο έκανε για τον Πλατανιά ο Νίλι.

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αναστασίου, Σιόντης, Μπαλάφας (74′ Αρτυματάς), Γεωργίου, Ρόλε (78′ Ζορμπάς), Επστάιν (68′ Παμλίδης), Τουράμ.

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κλιάιτς, Στάμου, Καρυπίδης, Βάντερσον, Νίλι, Δημούτσος, Μαλσά, Ντουαλά (64′ Στόιτσεφ), Κοροβέσης (76′ Γκρζέλτσακ), Πετρόπουλος (88′ Παπανικολάου), Ενσικουλού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook