Φόβοι για τη ζωή της ηλικιωμένης που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης – Πέντε ημέρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη της, οι έρευνες για τον εντοπισμό της παραμένουν άκαρπες

Συνεχίζονται για 5η ημέρα οι έρευνες, για τον εντοπισμό της 83χρονης που γυναίκας που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης απο το σπίτι της στα Πιλαλήματα Σητείας.

Η ηλικιωμένη που ζει μόνη της, πάσχει από Αλτσχάιμερ αλλά και καρδιολογικά προβλήματα εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης οπότε και οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Οι έρευνες επικεντρώνεται σε μια ακτίνα 3 χιλιομέτρων, στην περιοχή Πιλαλήματα όπου η 83χρονη είχε ένα καλύβι, ενώ στην επιχείρηση εντοπισμού της ηλικιωμένης συμμετέχουν πλέον δυνάμεις της αστυνομίας και εθελοντές και όχι η ΕΜΑΚ όπου χθες αποσύρθηκε από τις έρευνες.

Η 83χρονη γυναίκα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καφέ ή μαύρο παντελόνι, καφέ ζακέτα, μαύρα παπούτσια και χακί σκούφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 83χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί και πάλι στο παρελθόν, κάνοντας οτοστόπ και ζητώντας από οδηγό να τη μεταφέρει σε κοντινή απόσταση. Μάλιστα φαίνεται να συνήθιζε να σταματά οδηγούς και να τους ζητά βοήθεια για να μεταβεί σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Οι οικείοι της απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει την ηλικιωμένη αν απευθυνθεί στις αρχές καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την εξαφάνιση της 83χρονης εκδόθηκε silver alert

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook