Θέλουν να μάθουν την αλήθεια – Στο εργασιακό περιβάλλον της εφοριακού εστιάζονται οι έρευνες

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο, και η οικογένειά της ακόμα θεωρεί πως δεν έχει μάθει την αλήθεια για τον χαμό της 32χρονης εφοριακού.

Αν και ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της, Μανώλης Σοροπίδης, αρχικά είχε δηλώσει πως εκείνος τη σκότωσε, στη συνέχεια με τις συμπληρωματικές καταθέσεις που έδωσε στον ανακριτή είχε φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας πως η δολοφονία της Δώρας ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου με εγκεφάλους ηθικούς αυτουργούς έναν δικηγόρο (και πρώην βουλευτή) και δυο αστυνομικούς.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη να περνά πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς από την πρώτη στιγμή επέμεναν πως ίσως η δολοφονία της 32χρονης να σχετίζεται με την επαγγελματική της ιδιότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη:

«Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση αυτή εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ για την οικογένεια της Δώρας. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζουμε η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις και με την κάθε μία ανασκευάζει τις προηγούμενες. Η οικογένεια ζητά να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος και για το λόγο αυτό έχουμε αποστείλει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου», είπε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια έχει ακόμα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κατηγορούμενου προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθούν τα όσα ισχυρίστηκε.

«Οι συγγενείς του θύματος περιμένουν ακόμα τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα της ανάλυσης του γενετικού υλικού από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ , για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν στον τόπο κι άλλα σεσημασμένα άτομα», τόνισε η δικηγόρος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook