Independent Assessment of Energy Efficiency Building Renovations – GREPCon service Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018, 12:00 – 13:00 ώρα Ελλάδος.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων, ως μέλος του δικτύου συνεργατών της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Trust EPC South, συμμετέχει ως ομιλητής στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Independent Assessment of Energy Efficiency Building Renovations – GREPCon service” (Ανεξάρτητη αξιολόγηση ανακαινίσεων ενεργειακής απόδοσης σε κτίρια – H νέα υπηρεσία GREPCon), την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018, στις 12:00 – 13:00 ώρα Ελλάδος. Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η Αγγλική.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για επενδύσεις ενεργειακής απόδοσης και Συμβάσεων Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ) στην Ευρώπη, καθώς και στις νότιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία Trust EPC South. Ακόμα, θα παρουσιαστεί η GREPCon, μια υπηρεσία που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της πρωτοβουλίας, και η οποία παρέχει μια τυποποιημένη προσέγγιση στην αξιολόγηση μέτρων ενεργειακής απόδοσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε κτίρια του τριτογενούς τομέα, επιτρέποντας τη συγκριτική αξιολόγηση επενδύσεων με την επικύρωση της Bureau Veritas. Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα παρουσιάσει ένα από τα πιλοτικά έργα της πρωτοβουλίας στην Ελλάδα. Στο τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους ομιλητές.

Το σεμινάριο αφορά φορείς που ασχολούνται με έργα ενεργειακής απόδοσης σε κτίρια του τριτογενούς τομέα, όπως Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καθώς και επιχειρήσεις του τριτογενούς τομέα που ενδιαφέρονται να αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο:

https://register.gotowebinar.com/register/570956985216605954. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook