Ανέλπιστη και άδικη ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Απόλλωνα με 1-0, σε ένα παιχνίδι που είχε τρία δοκάρια και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που την άξιζε.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν άλλαξε την πετυχημένη συνταγή του 3-5-2 δίνοντας φανέλα βασικού στον Θανάση Ντίνα που ξεκίνησε αντί του τραυματία Λεάλ ενώ οι υπόλοιποι δέκα ήταν οι ίδιοι που ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής.

Ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο γήπεδο με τον Απόλλωνα να αποκτά δικαιώματα και να γίνεται απειλητικός ενώ την ίδια ώρα ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν επέτρεπε στους παίκτες του Παπαδόπουλου να φτιάξουν παιχνίδι. Ήταν εμφανές ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος βόλευε τους γηπεδούχους με τον ΟΦΗ να έχει την κυκλοφορία της μπάλας αλλά να μην μπορεί να βγάλει φάσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές με τον Μαυριά μέσα σε ένα δίλεπτο ενώ ο ΟΦΗ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με το πλασέ του Κοιλιάρα, σε κενή εστία, να φεύγει άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 περνώντας στο παιχνίδι τον Πουρτουλίδη αντί του Φαζού με τον ΟΦΗ να γίνεται πιο επιθετικός και να έχει δοκάρι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Ποτουρίδης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο της εστίας του Παϊτέρη. Ο ΟΦΗ βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και πίεζε συνεχώς τους γηπεδούχους και στο 78′ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μάνο να σημαδεύει, για δεύτερη φορά, το δοκάρι!

Αφού ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να γίνει αποτελεσματικός, στο 84′ τιμωρήθηκε όταν ο Ανδρέου με κεφαλιά, στην μοναδική φάση που πιάστηκε αδιάβαστη η άμυνα του, δέχτηκε το γκολ με τον Απόλλωνα να παίρνει μια ανέλπιστη νίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook