Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο… δράση ήταν αυτό που πέρασε στο κλειστό των Χανίων, όπου πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια για την Α1 Εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ.

Ο ΟΑΧ ολοκλήρωσε τις δικές του υποχρεώσεις με νίκη απέναντι στον ΑΟ Ελληνικού, με την οποία εδραιώθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ που φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε μάλιστα να ολοκληρώσει με μια νέα νίκη, κερδίζοντας μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τον Α.Ο. Ελληνικού με 4-2, μια νίκη που τον κατατάσσει “βρέξει-χιονίσει” στην 5η θέση της βαθμολογίας, σε μια πολύ σημαντική διάκριση.

Μαλινάκης.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, ο ΟΑΧ αγωνίστηκε με τους Μουτσάκη, Μαλινάκη και Γεωργαντά, οι οποίοι παρά την αντίσταση που πρόλαβε το Ελληνικό κατάφεραν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Επίσης, με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το άλλο παιχνίδι που ήταν ανάμεσα στον Α.Σ. Πέρα και τον Αρη Νίκαιας, με το πρώτο να κερδίζει με 4-2.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν ήταν τα εξής:

• Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Ελληνικού 4-2
Μουτσάκης-Γκουτζίδης 3-1
Γεωργαντάς-Κορδούτης 1-3
Μαλινάκης-Τσόπελας 3-0
Μουτσάκης-Κορδούτης 1-3
Μαλινάκης-Γκουτζίδης 3-0
Γεωργαντάς-Τσόπελας 3-0

• Α.Σ. Πέρα- Αρης Νίκαιας 4-2

ΑΡΚΕΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Και τη δεύτερη μέρα των αγώνων, το κλειστό των Χανίων είχε αρκετό κόσμο, γεγονός που σίγουρα μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλεί. Μάλιστα, οι παίκτες του ΟΑΧ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ότι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο δικό τους κοινό.

Πατσουμαδάκης.

Ο Μανώλης Πατσουμαδάκης τόνισε ότι, «είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή αυτή η αγωνιστική διεξήχθη στα Χανιά. Είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας, στο οποίο αρέσει το πινγκ πονγκ και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά. Για μένα ειδικότερα ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα μπροστά στο κοινό μας και ένιωσα πολύ ωραία. Ελπίζουμε στο μέλλον να έρθει το πινγκ πονγκ πιο κοντά στην επαρχία και ο κόσμος να βρίσκεται κοντά στο άθλημα και να το παρακολουθεί».

Σε ερώτηση για την φετινή πορεία του ΟΑΧ, ο Πατσουμαδάκης επεσήμανε ότι, «η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μεταξύ μας είμαστε φίλοι, όλοι είμαστε Χανιώτες άλλωστε και υπάρχει ένα καλό κλίμα ανάμεσά μας. Για του χρόνου, ο στόχος είναι να πάμε πάλι όσο το δυνατόν ψηλότερα, αν και προέχει η εύκολη παραμονή. Φέτος κυνηγάμε την 5η θέση και πιστεύω ότι θα την κατακτήσουμε».

Γεωργαντάς.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαντάς δήλωσε ότι, «η διοργάνωση κύλησε εξαιρετικά ενώ το κλίμα στους αγώνες ήταν πολύ ωραίο. Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μετά τις πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας, είμαστε η πέμπτη. Καταφέραμε να αποφύγουμε τα μπαράζ γιατί ο στόχος μας ήταν να μην βγούμε 8οι ή 9οι και κινδυνεύσουμε με υποβιβασμό στην Α2».

Η ΚΙΚΗ ΕΡΗΝΑΚΗ

Το μεγάλο επίτευγμα για τον ΟΑΧ δεν ήταν πάντως το αγωνιστικό, αλλά ότι παρείχε μια “ζεστή” φιλοξενία σε όλες τις ομάδες. Μάλιστα, η έφορος του τμήματος πινγκ πονγκ και αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία, Κική Ερηνάκη, δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους παίκτες και γενικότερα τις αποστολές των ομάδων που βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στα Χανιά.

Ερηνάκη.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γιατί όλοι οι αθλητές από όλες τις ομάδες δήλωσαν ότι η φιλοξενία ήταν πολύ καλή. Από τη δική μας πλευρά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί μετά από τα αποτελέσματα που φέραμε είμαστε σίγουρα στην 5η θέση και άρα θεωρούμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες», σημείωσε η κυρία Ερηνάκη, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Βάζουμε νέους στόχους για την καινούργια χρονιά και ήδη συζητάμε για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που θα μπορούσε να έχει. Μετά από αυτή την “δυνατή” διοργάνωση θέλω να θέσω ως βέτο την Ομοσπονδία να πάρουμε άλλη μία τουλάχιστον τέτοια τη νέα χρονιά στα Χανιά και γιατί όχι και δύο και να κατέβουν ακόμα περισσότερες ομάδες και να παίξουν. Η συνέχεια για μας είναι τον Απρίλιο όπου θα έχουμε στα Χανιά την τελική φάση Παίδων/Κορασίδων όπου πρόκειται να πρωταγωνιστήσουμε και επίσης, λίγες μέρες μετά, το Μάιο, θα ακολουθήσει η τελική φάση με τους 16 καλύτερους αθλητές της χώρας από τα αποτελέσματα των ΟΠΕΝ. Για μας είναι πολύ σημαντικό γιατί θα κατέβουν στα Χανιά οι καλύτερες ομάδες», κατέληξε η κυρία Ερηνάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook