“Και πριν από δυο χρόνια πάλι σε τρία χρόνια είχαν πει ότι θα λειτουργούσε το νέο αρχαιολογικό μουσείου Χανίων – Ξέχασαν να πάνε την υπουργό στο κτίριο της 5ης Μεραρχίας ώστε να το “θαυμάσει” κι αυτό”

Με μια καυστική ανακοίνωση η ΝΟΔΕ της ΝΔ στα Χανιά σχολιάζει τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου στα Χανιά τόσο για τη λειτουργία του νέου αρχαιολογικού μουσείου σε τρία χρόνια όσο και για την ανακήρυξη της 5ης Μεραρχίας σε νεότερο μνημείο

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και θαύμασε το πανέτοιμο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων στη Χαλέπα, για να μας δηλώσει ότι θα λειτουργήσει μετά από 3 χρόνια.

Ξέχασε ότι το συγκεκριμένο μουσείο  είχε ήδη «προλάβει να εγκαινιάσει» από το 2015 ο τότε υπουργός Πολιτισμού κ. Μπαλτάς, υποσχόμενος και αυτός με βεβαιότητα ότι θα λειτουργούσε στα επόμενα 3 χρόνια. 

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει προχωρήσει απολύτως τίποτα.

Επίσης, ξέχασαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε την υπουργό επίσκεψη και στο κτίριο της 5ης Μεραρχίας στο λόφο Καστέλι ώστε να το «θαυμάσει» κι αυτό, καθώς μόλις πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως νεώτερο μνημείο από το υπουργείο της.

Όχι άλλα ψέματα. Τα Χανιά αξίζουν καλύτερα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook