Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τις αισθηματικές μας υποθέσεις, καθώς φιλοξενεί πλανητικές μετακινήσεις και φαινόμενα που φέρνουν εξελίξεις.

Αρχικά, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11/2, διανθίζοντας με ευαισθησία και συναίσθημα τις σχέσεις και φέρνοντας νέες, ρομαντικές γνωριμίες, ενώ στις 15/2, σχηματίζεται η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα φαινόμενο που φέρνει μοιραία γεγονότα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 16/2 δρα σταθεροποιητικά για σχέσεις και νέες γνωριμίες, ενώ η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς στις 18/2, φανερώνει πως η επικοινωνία μας αποκτά περισσότερο συναίσθημα και συμπονετική διάθεση. Στις 21/2, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό με μπόλικη μαγεία και ανιδιοτέλεια στους ερωτικούς μας δεσμούς, ενώ λίγη προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 25/2, μια όψη που ενδεχομένως να φέρει εντάσεις και ρήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου σου δημιουργεί την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις και να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάποιες αλλαγές που θα ακολουθήσουν από τον επόμενο μήνα. Οι πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιο των Ιχθύων σου δημιουργούν νωχελική διάθεση και μια τάση για αναπόληση και νοσταλγία. Βρίσκεσαι σε μια φάση που κάνεις έναν απολογισμό των ερωτικών σου επιλογών και νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις κάποιους κύκλους, προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό είναι να προσέξεις τι κρατάς κρυφό από το ταίρι σου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν μπερδέματα και αποκαλύψεις στη σχέση σας. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι αισθάνεσαι, ώστε να αρχίσεις να λαμβάνεις πρωτοβουλίες και να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που εμπεριέχει μπόλικη επικοινωνία και μια συνέχεια στις εξελίξεις που έχουν προηγηθεί. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, οι πλανητικές μετακινήσεις στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σε ωθούν να γίνεις πιο εκφραστικός και συναισθηματικός προς τον/την σύντροφό σου και να οργανώσεις κοντινές αποδράσεις και δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Οι αδέσμευτοι Ταύροι πολλαπλασιάζουν τις ρομαντικές γνωριμίες και με τον Δία από τον Σκορπιό να σχηματίζει διάφορες όψεις κατά τη διάρκεια του μήνα, είναι πολύ πιθανό κάποια από αυτές να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό. Παράλληλα, το εξάγωνο του κυβερνήτη σου με τον Κρόνο στις 16/2, δρα πολύ σταθεροποιητικά για την αισθηματική σου ζωή και σε βοηθά να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου φανερώνει πως είσαι προσανατολισμένος στο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκεις να κλείσεις πληγές του παρελθόντος. Στις αρχές του μήνα, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Υδροχόου σε ωθεί να οργανώσεις ταξίδια με τον/την σύντροφό σου και να σχεδιάσεις την κοινή σας πορεία, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αυξάνει την κοινωνικότητά σου και φέρνει ξεχωριστές παρουσίες στον δρόμο σου. Από την άλλη, το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11 και 18/2 αντίστοιχα, σε παρακινεί να εστιάσεις στον επαγγελματικό τομέα, βάζοντας ίσως σε δεύτερη μοίρα τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Όμως, ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερου και οι όψεις που σχηματίζει, δείχνουν ότι το ερωτικό ενδιαφέρον παραμένει, κυρίως με τη μορφή της ολοκλήρωσης ενός συναισθηματικού κύκλου που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις μπροστά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο έτοιμος συναισθηματικά για να οργανώσεις το μέλλον. Η Αφροδίτη περνά στο φιλικό σου ζώδιο, τους Ιχθείς, στις 11/2, ενώ στις 18/2 ακολουθεί και ο Ερμής. Ταξίδια, σχέδια και νέες γνωριμίες θα χαρακτηρίσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου και φαίνεται πως ο ρομαντισμός επιστρέφει στη ζωή σου. Παράλληλα, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στον 5ο ηλιακό σου οίκο συναντώντας την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμή, φαίνεται πως είτε ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου είτε όχι, το πάθος και το ερωτικό παιχνίδι δε θα λείψουν από τη ζωή σου. Επίσης, τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο, έρχονται να σταθεροποιήσουν τον δεσμό σου και σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό να σου φέρουν μια όμορφη και σταθερή, νέα σχέση. 

ΛΕΩΝ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή, καθώς πραγματοποιείται και μια ηλιακή έκλειψη στον άξονά σου. Συγκεκριμένα, στις 15/2, κορυφώνεται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου, ως συνέχεια της σεληνιακής που κορυφώθηκε στο ζώδιό σου στις 31/1. Με αυτό το φαινόμενο, πρόκειται να λάβουν χώρα σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τη ζωή σου και οι οποίες θα επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ένας γάμος ή ένα παιδί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ή να σχεδιάζονται αυτή την εποχή, ενώ για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, τα σενάρια μιλούν για μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή τους. Σε κάθε περίπτωση, οι πλανητικές μετακινήσεις στον 8ο ηλιακό σου οίκο αυτό το μήνα, φανερώνουν πως το πάθος θα κυριαρχήσει και πως η ανάγκη σου για το Μαζί θα είναι πιο έντονη από ποτέ… 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ όμορφος μήνας για τα αισθηματικά σου, καθώς οι πλανήτες αρχίζουν να μετακινούνται στον τομέα των σχέσεων. Αρχικά, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς στις 11/2, εκκινώντας μια πολύ ρομαντική και ισορροπημένη περίοδο για τον δεσμό σου. Μάλιστα, το εξάγωνό της με τον Κρόνο στις 16/2 και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα στις 21/2, είναι πολύ πιθανό να φέρουν προτάσεις επισημοποιήσεις από το ταίρι σου ή μια εξέλιξη που πάει τη σχέση σας παρακάτω. Όσο για τους αδέσμευτους, οι όψεις αυτές είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα τους φέρουν μια γνωριμία που θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται επίσης στους Ιχθείς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο στις 18/2, εντείνοντας την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου και πολλαπλασιάζοντας τις νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους Παρθένους. 

ΖΥΓΟΣ

Τον Φεβρουάριο συνεχίζει να κυριαρχεί το πάθος και το φλερτ στη ζωή σου και φαίνεται πως κανένας εκπρόσωπος του ζωδίου δε θα μείνει παραπονεμένος. Η Αφροδίτη θα κινηθεί στον 5ο ηλιακό σου οίκο έως τις 11/2 και ο Ερμής στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 18, πολλαπλασιάζοντας τις νέες γνωριμίες, τις προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου φαίνεται πως θα αισθανθούν ανανεωμένοι και… ερωτευμένοι με τον/την σύντροφό τους. Παράλληλα, η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/2, φέρνει πολύ σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, όπως ο έρωτας και τα παιδιά. Προετοιμάσουν, λοιπόν, γιατί αυτός ο μήνας κρύβει εκπλήξεις και θα επηρεάσει πολύ σημαντικά την πορεία της προσωπικής σου ζωής. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει μπόλικο συναίσθημα και ρομαντισμό στη ζωή σου. Αρχικά, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς και στον 5ο ηλιακό σου οίκο στις 11/2, εκκινώντας μια περίοδο αυξημένης αυτοπεποίθησης, πάθους, φλερτ και προσωπικής ευχαρίστησης, τα οποία εντείνονται ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στην ίδια θέση στις 18/2. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα, ενώ οι δεσμευμένοι θα δουν το πάθος στη σχέση τους να αναζωπυρώνεται και θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης και αφοσίωσης. Παράλληλα, με τις όψεις που σχηματίζουν οι παραπάνω πλανήτες μέχρι τα τέλη του μήνα, θα καταφέρεις να βρεις πρακτικές λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί και αποτελούσε εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου φανερώνει πως από τη μία υπάρχουν εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και ένα αρκετά επικοινωνιακό κλίμα, όμως από την άλλη νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια εσωτερική στροφή. Μέχρι τις 11/2 που η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, πολλαπλασιάζονται οι νέες γνωριμίες και οι ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους Τοξότες αλλά και το επικοινωνιακό κλίμα στις ζωές των δεσμευμένων. Από κει κι έπειτα, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, φαίνεται πως θα έχεις την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με το ψυχικό σου κομμάτι και να κάνεις μια ανασκόπηση των ερωτικών σου επιλογών. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, ειδικά μετά τις 18/2 που περνά και ο Ερμής σε αυτή τη θέση. Γενικά πάντως, είναι ένας μήνας που θα έρθεις πιο κοντά στις συναισθηματικές σου ανάγκες και μέσα από τις σχέσεις σου, θα θεραπεύσεις και πολλά τραύματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ ρομαντικός μήνας, που σου χαρίζει ερωτικές ευκαιρίες και σε οδηγεί πιο κοντά στα όνειρά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11/2, πολλαπλασιάζει τις ερωτικές ευκαιρίες και γνωριμίες, ενώ το πέρασμα του Ερμή στην ίδια θέση στις 18/2, σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, οι διελεύσεις αυτές σε κάνουν πιο εκφραστικό προς τον/την σύντροφό σου και βοηθούν να βελτιωθεί η επικοινωνία στη σχέση σου. Παράλληλα, με τους πλανήτες αυτούς να σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, φαίνεται πως θα υπάρξουν σταθεροποιητικά σημάδια στη σχέση σου και ένα ισορροπημένο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου, ενώ για τους αδέσμευτους υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψουν νέο δεσμό! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα των γενεθλίων σου είναι ιδιαίτερα έντονο και σημαντικό για το ζώδιό σου. Αρχικά, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου έως τις 11/2, διανθίζοντας με πάθος και συναίσθημα τη ζωή σου και πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, ενώ επίσης στο ζώδιό σου θα κινείται και ο Ερμής έως τις 18/2, ενισχύοντας τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Οι όψεις που σχηματίζουν οι παραπάνω πλανήτες κατά την διάρκεια του μήνα, φανερώνουν επίσης πως η ερωτική σου ζωή θα χαρακτηριστεί από έντονη δράση και εξελίξεις που θα καθορίσουν την πορεία της. Σε αυτό συνηγορεί και η έκλειψη Ηλίου που σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 15/2, ένα φαινόμενο που θα φέρει μοιραίες εξελίξεις τόσο στις ζωές των δεσμευμένων όσο και στων αδέσμευτων Υδροχόων… 

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας πολύ ρομαντικός μήνας για το ζώδιό σου κατέφθασε, αγαπητέ Ιχθύ. Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, χαρά και ερωτισμό, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 11/2, φέρνοντας νέους έρωτας και ανανέωση σε υπάρχουσες σχέσεις. Παράλληλα, στις 18/2, υποδέχεσαι και τον Ερμή, κάτι που βελτιώνει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και πολλαπλασιάζει τις νέες γνωριμίες. Ακόμη, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 21/2, ενισχύει ακόμη περισσότερο τα σενάρια περί μιας νέας αγάπης που έρχεται στο δρόμο σου ή μιας πρότασης που δέχεσαι από τον/την σύντροφό σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η οποία πάει τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος αυτή που προηγείται των γενεθλίων σου, θα αποδειχθεί καθοριστική για την πορεία των αισθηματικών σου.

myastro.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook