Ο Ιβοριανός επιθετικός είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και με την βούλα καθώς υπέγραψε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης μέχρι το 2019 σε περίπτωση ανόδου της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

“Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε την Τρίτη (30/1) η ομάδα μας.

Απέκτησε τον 31χρονο επιθετικό Τζίλι Βουό, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μας, για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.

Ο Βουό από την Τρίτη (30/1) το πρωί βρίσκεται στο Ηράκλειο και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Βουό είναι μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ, ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κινήθηκαν  με σοβαρότητα και μυστικότητα στην υπόθεση Βουό προκειμένου να φέρουν πίσω, τον 31χρονο Ιβοριανό επιθετικό.

Στην προσπάθεια της αυτή, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του Βουό, να επιστρέψει στον ΟΦΗ, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στους ανθρώπους της ομάδας.

Τον Βουό, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Αποστολάκης και Κώστας Ζερβάκης και τον πήγαν αμέσως στα γραφεία της ομάδας, για τα διαδικαστικά του συμβολαίου του και τις υπογραφές.

Ο Βουό υπέγραψε το συμβόλαιο του και είναι πλέον και επίσημα παίκτης της ομάδας μας.
Τζίλι,  καλώς ήρθες στο σπίτι σου!

Ο Βουό γεννήθηκε στις 25/06/1987. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ). Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

Ακολούθησε η θητεία του στον ΟΦΗ, όπου είχε 25 συμμετοχές και 15 γκολ στην Β’ Εθνική και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκ με τη Λαμία και είχε σε 10 παιχνίδια 1 γκολ”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook