"Μάνα, πατέρα, συγνώμη φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά", έγραφε στο σημείωμα που είχε πάνω του ο 19χρονος που βρέθηκε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κρεμασμένος από μια χαρουπιά σε ορεινή περιοχή Νότια των Μουρνιών Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 19χρονος αυτόχειρας,γιός γνωστής γιατρού των Χανίων, είχε φύγει από το σπίτι του πριν απο ένα μήνα, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι πηγαίνει ταξίδι.

Ωστόσο στις 9 Αυγούστου  και καθώς δεν έδινε σημεία ζωής, οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές.

Δυστυχώς το κρεμασμένο πτώμα που αντίκρυσε ένας βοσκός στον βοσκότοπό του, πίσω από το Νοσοκομείο Χανίων στις Μουρνιές, έδωσε με τον πιο τραγικό τρόπο την απάντηση στις ανησυχίες της οικογένειάς του.

Ο βοσκός ειδοποίησε σοκαρισμένος τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και ξεκρέμασαν το άψυχο σώμα του νεαρού από το δέντρο.

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, το πτώμα του 19χρονου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ αμέσως κλήθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για να κάνει τη νεκροψία - νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρά την προχωρημένη σήψη, συγγενής αναγνώρισε τον νεκρό, ενώ η ταυτότητά του βεβαιώθηκε και απο την γραφολογική εξέταση του σημειώματος που βρέθηκε στα ρούχα του με εκείνο που είχε αφήσει στο σπίτι του στα Χανιά.

(Στη φωτογραφία φαίνεται η περιοχή που βρέθηκε το απαγχονισμένο πτώμα του νεαρού άντρα.)


Flashnews.gr