Όλη η Ιεράπετρα ένα μεγάλο πάρτι…

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου για μια ακόμη χρονιά θα  διεξαχθεί   καρναβάλι στην πόλη της Ιεράπετρας.  Το  ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ συνδιοργανώνουν το  ΝΠΔΔ  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α   Ιεράπετρας  και Ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας.

Η ιστορία του καρναβαλιού ξεκινάει από το 1953  και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε ένα ιδανικό επίπεδο τόσο από οργάνωση όσο και από συμμετοχή του κόσμου.

Στην ανακοίνωση των διοργνωτών αναφέρεται:

 “Για την φετινή χρονιά στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο. Με διάθεση, κέφι και φαντασία σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το γιορτινό κλίμα που έχουμε ετοιμάσει.

ΚΥΡΙΑΚΗ 04-02-2018  οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την με το παιδικό κυνήγι του χαμένου θησαυρού(ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α –ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ –ΟΔΗΓΟΙ- Ομάδα ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ ) …

ΠΕΜΠΤΗ 08-02-2018 την  Τσικνοπέμπτη με τσικνίσματα- φουνάρες  σε κάθε σημείο της πόλης .

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-02-2018 στις  17:00 (party animal)

με την παρουσίαση των ομάδων του κυνηγιού του χαμένου θησαυρού στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας. Το  κυνήγι  έχει ήδη  αρχίσει  με  το  pre-game

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-02-2018   Ημέρα του  κυνηγιού  του θησαυρού της Ιεράπετρας  που αποτελεί ένα από τα πρώτα που  διοργανώθηκαν  στον Ελλαδικό  χώρο

Τα τελευταία χρόνια  οργανώνεται  από την ομάδα που έχει κερδίσει την προηγούμενη χρονιά .

Για  φέτος   οργανώτρια  ομάδα  είναι τα «ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ» με  την  στήριξη  και  συνδιοργάνωση  του  ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Κάθε χρόνο συμμετέχουν όλο  και περισσότερες  ομάδες Για φέτος πάνω από 1000 άτομα   αναζητούν το  θησαυρό , με πολύ κέφι και ζωντάνια δίνοντας  μια άλλη πνοή και Ελπίδα στην πόλη μας ..στήνοντας μια γιορτή  γεμάτη θέαμα και περιπέτεια. 

και οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την

ΚΥΡΙΑΚΗ  18-02-2018 στις 15:00μμ με την  Μεγάλη Παρέλαση των ομάδων στην οδό Δημοκρατίας . Στην παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης θα είναι φέτος ο Γιώργος Λιανός .

Βραζιλιάνες Χορεύτριες θα  δώσουν το  ρυθμό , καρναβαλιστές κάθε  ηλικίας   θα προσφέρουν ένα μοναδικό χρώμα και κέφι στην Πόλη μας.

Όλη η πόλη ένα Πάρτυ…”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook