Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων κηδεμόνων και φίλων Κανόε Καγιακ την Κυριακή 28/01/2018 στην αίθουσα της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σούδας 

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών  αλλά κ στις άμεσες ανάγκες του ομίλου. Στη συνέχεια ευχαρίστησε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ζήτησε την άμεση στήριξη τους στα προβλήματα του ομίλου και επειδή μιλάμε για νέους όλοι δεσμεύτηκαν ο καθένας από το τομέα που εκπροσωπεί να βάλει πλάτη για την επίλυση τους. 

Όπως αναφέρει ο σύλλογος «στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τους ευχαριστούμε θερμά οι κάτωθη: Κ.Κ. Πρωτοσύγκελο Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Πάτερ Κυριάκο Κοντάκο που μας παραχώρησε την αίθουσα τον πολιτευτή Κο Κονταξάκη Γιώργο, τον Δήμαρχο Αποκορωνα Χαρ.Κουκιανακη την Αντιδήμαρχο Κα Μπενάκη Αργυρώ την πρόεδρο του ΝΟΧ Κα Χαρά Πράπα Μυλωνάκη, την Κα Φραγκονικολάκη Μαρία (μέλος του Δ.Σ του ΝΟΧ) την Κα Ρόδω Μανιτακη (γραμματέα ΝΟΧ) τον Κο Σηφη Χιωτάκη απο τον Συνάνθρωπο την Κα Τζινάκη Ιωάννα απο τον Συνάνθρωπο την Κα Ατσαλάκη Αμαλία απο τον Συνάνθρωπο τον Κο Τσοντάκη Χρήστο σύμβουλο Ε.Β.Ε.Χ. και την Κα Δώρα Κυριακάκη σύμβουλο Ε.Β.Ε.Χ.»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook