Ένα πολύ σημαντικό concept για τη Ford αποκαλύπτεται σε δύο εβδομάδες, στην 64η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Παγκόσμιο ντεμπούτο λοιπόν στη μεγάλη γερμανική πόλη το Σεπτέμβριο για το «Evos concept», την άφιξη του οποίου είχε ήδη προαναγγείλει η ιστοσελίδα μας, καθώς το γεγονός ότι η νέα και άκρως εντυπωσιακή δημιουργία της εταιρείας βασίζεται στο πάτωμα του Ford Focus. 

\"\"

 
\"\"
 
Σύμφωνα με το 4troxoi,gr, πρόκειται για ένα τετράθυρο και τετραθέσιο coupe υβριδικού χαρακτήρα, με μπαταρία ιόντων λιθίου, το οποίο προδίδει και τη σχεδιαστική ταυτότητα που θα έχουν τα μελλοντικά μοντέλα της Ford. Σύμφωνα με τον μεγάλο κατασκευαστή, τα πρώτα μοντέλα παραγωγής που θα διαθέτουν αυτά τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία, θα προκύψουν μέσα στην επόμενη χρονιά. 

\"\"

 
\"\"
Το Ford Evos Concept υλοποιήθηκε από τη «Ford Research & Innovation», υπό την εποπτεία του Paul Mascarenas, αποτελώντας μια εντελώς νέα πρόταση για τα μικρομεσαία coupe σχήματα. Το κάθε τι επάνω του, όσο νεωτεριστικό κι αν είναι, φιλοδοξεί να δώσει νέες διαστάσεις στην αίσθηση του οδηγού μέσα σε αυτό. Μία από τις τεχνολογίες που αξιοποιήθηκε κατά την κατασκευή του «fun-to-drive» οχήματος είναι και αυτή που έχει αναπτύξει η Ford κατά της αλλεργίας, χρησιμοποιώντας αποτρεπτικά για εκείνη υλικά.
 

\"\"
Περισσότερα στοιχεία για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου δεν έχουν ανακοινωθεί, η Ford όμως βεβαιώνει ότι η αυτονομία της νέας υβριδικής δημιουργίας της θα προσεγγίζει τα 800 χιλιόμετρα. 

\"\" 

 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 4,50 μ.
Πλάτος: 1,97 μ.
Ύψος: 1,36 μ.
Μεταξόνιο: 2,74 μ.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook