Περιχαρής για το “διπλό” της ομάδας του στην Καλαμαριά ο Γιώργος Πετράκης το χαρακτήρισε σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Για μας είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, μια σπουδαία νίκη και τη χαρακτηρίζω σπουδαία για συγκεκριμένους λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ιστορία, με τη δύναμη του αντιπάλου. Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα, η οποία είναι πολύ καλή και δουλεμένη, με πολύ καλούς παίκτες και που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Με βάση αυτά και το σχέδιο που είχαμε επιλέξει να παίξουμε εμείς σαν ομάδα, θέλαμε περισσότερο να κλείσουμε τους χώρους για τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο Απόλλων και νομίζω ότι οι παίκτες μου το κατάφεραν εξαιρετικά και στα δύο ημίχρονα. Λίγο στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας και τα μαρκαρίσματα, είχαμε κάποια θέματα, αλλά στην επανάληψη κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο και γίναμε περισσότερο επικίνδυνοι, κάναμε και δύο σπουδαίες ευκαιρίες πριν έρθει το γκολ και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ξαναλέω ότι για μας είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικά σοβαροί, συγκεντρωμένοι, ψυχωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο όσον αφορά το σχέδιο του παιχνιδιού. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και να εκπληρώσει τους στόχους του».

Για αν βγήκε το σχέδιο που είχε για το παιχνίδι: «Με βάση ότι παίζαμε απέναντι στον Απόλλωνα που έχει σπουδαίους παίκτες και με βάση τα δικά μας δεδομένα που είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, όλοι μας σχετικά άπειροι, αυτό που θέλαμε ήταν να διασφαλίσουμε το πώς δεν θα δεχτούμε πρώτοι γκολ. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε του χώρους σε αυτόν τον σχηματισμό που έπαιξε ο Απόλλων και νομίζω ότι μας βγήκε, εκτός από τις αρχές του πρώτου ημιχρόνου μέχρι το 25′, όπου εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τα μαρκαρίσματα με τον σχηματισμό που είχαμε επιλέξει, το 3-4-3, αλλά με βάση το δεύτερο ημίχρονο το σχέδιο μας βγήκε γιατί εκτός από το γκολ κάναμε και δυο σπουδαίες ευκαιρίες».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Μετά το 1-0, ο Απόλλων τα έδωσε όλα και ρίσκαρε αρκετά και είχε 1-2 ευκαιρίες όπου θα μπορούσε ίσως να έχει ισοφαρίσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook