Μια πανέξυπνη αλληγορία που μεταδίδει με ξεκαρδιστικό τρόπο στα παιδιά όλη την συσσωρευμένη λαϊκή σοφία του τόπου μας, εξυμνώντας την εργατικότητα, τη σύνεση, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι παραστάσεις που θα δώσει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στις αίθουσες των Δημοτικών Σχολείων της Α΄/θμιας Εκπαίδευσης, με τη διαδραστική θεατρική παράσταση «ΦΥΛΛΟ-ΦΥΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΙΑ» σε Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια Γιάννη Καλαντζόπουλου, Σκηνικά-Κοστούμια-Επιμέλεια φωτισμών Ξανθή Κόντου, Χορογραφίες Ελένη Σταυροπούλου. Βοηθός Σκηνοθέτη Χρήστος Ραχιώτης.

Παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και εκτελούν ζωντανά τη μουσική οι ηθοποιοί: 
Ερατώ-Μαρία Μανδαλενάκη, Μιχάλης Νταουντάκης, Σοφία Χαλαζιά.

Μια πανέξυπνη αλληγορία που μεταδίδει με ξεκαρδιστικό τρόπο στα παιδιά όλη την συσσωρευμένη λαϊκή σοφία του τόπου μας, εξυμνώντας την εργατικότητα, τη σύνεση, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως τα τέλη Μαρτίου και θα δοθούν στις αίθουσες των Δημοτικών Σχολείων ολόκληρης της Κρήτης.

Επίσης θα δοθούν παραστάσεις για το κοινό, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου στις 20/2 και 21/2/2018 και στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στις 29/3, 30/3 και 31/3/2018.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook