Ακόμα δύο προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησε ο Α.Ο. Χανιά, που απέκτησε τους Γιώργο Στυλιανάκη και Αντώνη Καμπλιώνη, οι οποίοι και είχαν ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και συμμετείχαν και στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Ο Στυλιανάκης είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου 1995 και αγωνιζόταν στην Ιωνία, προερχόμενος από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, που είναι επίσημη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν μάλιστα είχε βρεθεί και στου Ρέντη για δοκιμές στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο νεαρός ακραίος μεσοαμυντικός είχε ξεχωρίσει στις πρόσφατες δοκιμές που είχε κάνει ο ΑΟΧ και κέρδισε τελικά μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Από την άλλη ο Καμπλιώνης είχε δώσει το παρόν στον αγιασμό των «μπλε», πριν την αναχώρηση για Νάουσα, και αφού έβγαλε κανονικά όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αγωνιζόμενος και στα φιλικά, κρίθηκε ότι μπορεί να έχει θέση κι αυτός στην ομάδα. 
Είναι 19 ετών και ήρθε για δοκιμή στον ΑΟΧ από την Γερμανία.

Ανακοινώνεται επιθετικός (;)                                                         

Έντονες είναι οι φήμες πάντως για απόκτηση επιθετικού από τον ΑΟΧ και οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει έντονα από την Τρίτη το βράδυ. Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται κάτι αλλά ίσως να υπάρξει ανακοίνωση επιθετικού την Τετάρτη.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο ένα όνομα που ίσως να «παίζει» είναι του Χρήστου Καραγιάννη, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και την σεζόν 2009-10 ήταν πρώτος σκόρερ της Βέροιας αλλά και του Βόρειου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 12 γκολ.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook