Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά βιβλιοθηκών

Συναυλία  του Πέτρου Γαΐτάνου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στα πλαίσια των “Β’Χαραλάμπειων” για την ενίσχυση του 1ου & 3ου ειδικού σχολείου Λενταριανών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Δυο σχολεία που στεγάζονται στον ίδιο χώρο και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Η συναυλία έχει λοιπόν σκοπό την ενίσχυση των σχολείων, μέσα από την αγορά βιβλιοθηκών που σύμφωνα με το προσωπικό είναι απαραίτητη ανάγκη για τα παιδιά

Η συναυλία είναι διπλή, το απόγευμα στις 5 και το βράδυ στις 8, με  τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Η τωρινή διευθύντρια του 1ου ειδικού σχολείου, και παλαιότερα του 3ου ειδικού σχολείου, μίλησε για τις ανάγκες που υπάρχουν εκεί, με την ίδια να ευελπιστά ότι με τα έσοδα  της συναυλίας θα μπορέσει το σχολείο να προχωρήσει στην αγορά βιβλιοθηκών.

“Εμείς αυτό που θέλουμε στο σχολείο μας και το έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι βιβλιοθήκες, αυτό ζητήσαμε και στον πάτερ Δαμασκηνό που γνωρίσαμε στον αγιασμό του σχολείου μας και θέλησε να μας βοηθήσει. Μέσα από τα Β’ Χαραλάμπεια πιστεύω ότι θα καλύψουμε αυτή τη βασική μας ανάγκη, έτσι η καθημερινότητα των παιδιών θα γίνει πολύ πιο εύκολη.”

Για την εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή μίλησε και ο  Δαμασκηνός Λιονάκης, προιστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους & Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Κυδωνίας & Αποκορώνου, καθώς και οργανωτής των “Β’ Χαραλάμπειων”

“Εδώ είναι μια άλλη εκκλησία, ένα άλλο θεραπευτήριο, εδώ υπάρχουν παιδιά που μαρτυρούν την μεγάλη τους υπομονή, γεννήθηκαν με ειδικές ανάγκες, με ειδικές δυσκολίες. Κάνω έκκληση στον ευαίσθητο Χανιώτικο λαό ίσως για πρώτη φορά τόσο εγκάρδια αλλά και τόσο απαραίτητα, να συμμετάσχει στην εκδήλωση την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό κέντρο. Τα χρήματα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες σε αυτόν εδώ το χώρο.”

Η εκπρόσωπος γονέων του 3ου ειδικού σχολείο ευχαρίστησε την εκκλησία “που βρίσκεται κοντά μας. Οι ανάγκες είναι πολλές, και θα θέλαμε η βοήθεια των συμπολιτών μας να είναι ακόμα μεγαλύτερη με όποιον τρόπο μπορούν για να βελτιωθούν οι συνθήκες των παιδιών.”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ Β’ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΩΝ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook