Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 έκοψε η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων, την Τρίτη  30 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σφακίων .

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 έκοψε η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων, την Τρίτη  30 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σφακίων .
Πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον ιερέα Μανουσέλη Κωνσταντίνο και στη συνέχεια ανταλλαγή ευχών μεταξύ των παρευρισκομένων για το νέο έτος και χαιρετισμός του Δήμαρχου Σφακίων ,  κ. Ζερβού Ιωάννη. 

Η επιστημονική συνεργάτιδα της ομάδας, κα. Μαρινάκη Ζωή μίλησε για τους στόχους και  τις δράσεις της  ομάδας και στη συνέχεια  διαβάστηκε ένα κείμενο ‘’Η θέση της γυναίκας στα Σφακιά του τότε’’ από την κ. Κατσούλη Φανουρία, μέλος.  

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τους νέους καλλιτέχνες, Γιαννουλάκη Πάρη, Βενάκη Αντώνη, Σφηνιά Μανούσο , Βεργεράκη Ιωάννη και Μανουσακάκη Νικό.

Τυχερός του φλουριού ήταν ο τρίχρονος Παντελής Κελαιδής και το δώρο του ήταν ένα χρυσό δαχτυλίδι , χορηγία του κοσμηματοπωλείου Χρήστου Τσιτσιρίδη.

Ακολούθησε πλούσια φιλοξενία στους παρευρισκόμενους προσφορά της Ομάδας Γυναικών του Δήμου Σφακίων και των χορηγών της εκδήλωσης .

Τα έσοδα από την κλήρωση θα διατεθούν για την διοργάνωση δύο εκδηλώσεων για παιδιά. Στης 14 Φεβρουαρίου αποκριάτικο πάρτι με κλόουν και στις 28 Φεβρουαρίου βραδιά αφήγησης παραμυθιού. 

Ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην δημιουργία αυτής της εκδήλωσης 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook