Έκανε αίσθηση στα Χανιά με το σλόγκαν “Όσο φας… όσο πιείς, 13 ευρώ το άτομο” και απέδειξε ότι δεν ήταν προσφορά λίγων ημερών

Για όσους ξέρουν τι εστί καλό Τσιπουράδικο, δεν το αλλάζουν με τίποτα. Αγαπημένο στέκι για παρέες, άφθονα μεζεδάκια και ποτό να ρέει άφθονο…

Εδώ και 3 μήνες το Τσιπουράδικο «ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ» έκανε αίσθηση στα Χανιά, όχι μόνο με τα πεντανόστιμα μεζεδάκια του, αλλά και με τις τιμές του!

Το σλόγκαν “Όσο φας… όσο πιείς, 13 ευρώ το άτομο”, δεν ήταν προσφορά λίγων ημερών αλλά το concept πάνω στο οποίο βασίστηκε η λειτουργία του.

Κάθεσαι χαλαρά, με θέα το γραφικό λιμανάκι της Νέας Χώρας, παραγγέλνεις τα αγαπημένα σου μεζεδάκια, τρως, πίνεις και άντε πάλι από την αρχή. Ξανά μεζεδάκια και ποτό και στο τέλος πληρώνεις 13 ευρώ το άτομο (και 5 ευρώ τα παιδιά)!

Μπορείς να επιλέξεις, μέσα από 24 πιάτα με μεζέδες, για όλα τα γούστα και να παραγγείλεις όσες φορές επιθυμείς. Όπως επίσης, δεν υπάρχει περιορισμός και την κατανάλωση κρασιού και μπορείς να επιλέξεις λευκό ή κόκκινο κρασί, για να συνοδεύσεις ανάλογα τα μεζεδάκια σου.

Για όσους πάλι θέλουν τη δική τους ατομική μερίδα, υπάρχουν και ατομικά πιάτα, ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος (τα συγκεκριμένα πιάτα έχουν ξεχωριστή χρέωση τιμοκαταλόγου).

Και μην ξεχνάτε! Το «ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ» προσφέρεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις έως 120 ατόμων, κοπές πίτας, οικογενειακά ή επαγγελματικά τραπέζια, με την ίδια πάντα φιλοσοφία.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, όπως και τα μεσημέρια της Κυριακής, υπάρχει live πρόγραμμα με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Τσιπουράδικο «ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ»: Η καλύτερη επιλογή για την Τσικνοπέμπτη, αλλά και για όλη τη σαρακοστή!

Και το μενού για να πάρετε μια μικρή ιδέα…

Τσιπουράδικο ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ
Aκτή Παπανικολή 5 & Σκίνερ 62, Νέα Χώρα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2821 403161

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook