Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES υποδέχεται το Σάββατο (03/02) τον έτερο… ΝΟΧ της κατηγορίας, αυτόν της Χίου, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Βουλιαγμένη η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλές ομάδες της Α1.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Επιστροφή στις εντός έδρας υποχρεώσεις για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES ο οποίος το Σάββατο (3/2) στις 4 το απόγευμα φιλοξενεί τη Χίο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Η χανιώτικη ομάδα θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα και ει δυνατόν τη νίκη για να «αναπνεύσει» βαθμολογικά. Στο προηγούμενο παιχνίδι εξάλλου απέναντι στη Βουλιαγμένη άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους, πλησίασε στην έκπληξη της απόσπασης του θετικού αποτελέσματος. Από την άλλη, η Χίος, που είναι ένας πολύ έμπειρος αντίπαλος για τον ΝΟΧ, έχει δείξει τις δυνατότητες που έχει.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ηλία Μαχαίρα είναι η εξής: Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα και Παπαμανωλιουδάκης.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Πολυχρονόπουλος και Κατσώνης.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook