Ο Εργοτέλης συνεχίζει την ανοδική του πορεία, κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και παράλληλα έκανε σεφτέ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το γκολ στο 43′ και πάλι ο Καϊπερς που έφτασε τα 10 στην σεζόν. Ο Βέλγος εκτέλεσε το πέναλτι, που κέρδισε ο Εργοτέλης σε χέρι αμυντικού της Αναγέννησης, αλλά το έπιασε ο Γκέκας και στην επαναφορά έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το σημερινό τρίποντο, ο Εργοτέλης βγήκε για πρώτη φορά από την ζώνη του υποβιβασμού.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκαν καθόλου διατηρώντας το μηδέν πίσω για τέταρτο σερί ματς.
Η ανοδική πορεία που βρίσκεται ο Εργοτέλης φαίνεται από τους αριθμούς καθώς έχει συγκεντρώσει τους 13 από τους 16 βαθμούς του στα πέντε τελευταία παιχνίδια. 

Εργοτέλης: Λαδάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος (74′ Ροβίθης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (65′ Ιατρούδης), Καίπερς, Σταματάκος (90′ Βογιατζής), Μπούζας
 
Αναγέννηση Καρδίτσας:  Γκέκας, Καραγιάννης, Σαβινόπουλος, Ρουσάκης, Θεοδωράκης (84′ Πλουμής), Πιτέλης, Σουντουρά, Σταματακης (85′ Μπούζδρας), Τζέκος, Πλαβούκος (75′ Ντάγκρας), Χατζάρας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook