Σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων για την  προώθηση των έργων αυτών

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Ιστορικό καφέ “Κήπος” πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη Παύλου και συνεργατών του, του Δημάρχου Σφακίων κ. Ζερβού Ιωάννη, των Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Πολιτικού Μηχανικού κ. Μαραγκάκη Στυλιανού. Επίσης παρευρέθηκαν  ο Διευθύνων σύμβουλος Ο.Α.Κ. Α.Ε. κ. Καζάσης Φώτης και ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων κ.  Πατρελάκης Μάρκος, η Προϊσταμένη Αρχαιολογίας Χανίων κ. Παπαδοπούλου Ελένη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Μανωλικάκης Κων/νο και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.Σκουμπάκη Αρτεμισία,  ο καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μανούτσογλου Εμμανουήλ και εκπρόσωποι των μελετητικών γραφείων Ερμής και Διαλυνά. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν αναπτυξιακά έργα του Δήμου Σφακίων για την τρέχουσα και επόμενη χρονική περίοδο, όπως μελέτες και έργα υδροάδρευσης, αναπλάσεις αρχαιολογικών χώρων, οικισμών και μονοπατιών, αθλητικών υποδομών και οδοποιίας.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων για την  προώθηση των έργων αυτών, έχοντας ως αποτέλεσμα την μέγιστη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών και επισκεπτών μας και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του καφέ Κήπος κ. Σταθάκη Βασίλειο για την φιλοξενία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook