Οι  κακομαθημένοι νεαροί από τα  χωριά του Ηρακλείου που προκαλούν  κάθε τόσο επεισόδια, έδωσαν  και πάλι το «στίγμα» τους  την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Αυτή τη φορά, αναστάτωσαν δύο  καφετέριες στην πλατεία των Αρχανών και προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα κατά την διαφυγή τους!

Δράστες  του νέου μακελειού ήταν δύο  νεαροί από άλλο χωριό, οι οποίοι ήπιαν αρκετά ποτά σε μια καφετέρια στις Αρχάνες και, όταν ήρθε ο λογαριασμός, αρνήθηκαν νταηλίδικα να πληρώσουν! Για να μην γίνει φασαρία, ο ιδιοκτήτης τους παρακάλεσε να αποχωρήσουν, αλλά εκείνοι μπήκαν στην διπλανή καφετέρια και μάλιστα με ιδιαίτερα… θορυβώδη τρόπο, αφού γκρέμισαν την πόρτα του μαγαζιού!

Όταν  ο ιδιοκτήτης τους ζήτησε το λόγο, οι νεαροί νταήδες του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, όπως και έναν θαμώνα που επιχείρησε να τον προστατεύσει! Στη συνέχεια, έβγαλαν πιστόλια και ακινητοποίησαν τους υπόλοιπους θαμώνες που κινούνταν απειλητικά εναντίον τους! Αμέσως μετά, βλέποντας ότι το κλίμα δεν τους «σήκωνε», μπήκαν σε ένα φορτηγάκι 4Χ4 και έφυγαν με ταχύτητα.

Όμως, λίγο πιο κάτω, το φορτηγάκι  συγκρούσθηκε με ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οι επιβάτες του επιτέθηκαν στον οδηγό του ΙΧ, τον οποίο χτύπησαν άγρια πριν εξαφανιστούν! Η Αστυνομία, αν και είχε ειδοποιηθεί όταν ξεκίνησαν τα «παρατράγουδα», έφτασε με πολλή καθυστέρηση και, φυσικά, οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook