Κατά την εκδήλωση ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με πολίτες του Ηρακλείου

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη κοπή πίτας του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/2/2018 στο Ξενοδοχείο Capsis – Astoria στο Ηράκλειο.

Κατά την εκδήλωση ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με πολίτες του Ηρακλείου, ενώ προβλήθηκε και βίντεο με τη δράση το έτος 2017 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Νότη Μαριά και της Πολιτικής Ομάδας των Αντιφεντεραλιστών (ECR).

Στην ομιλία του ο Νότης Μαριάς ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με ιδιαίτερη έμφαση στο Σκοπιανό, επισημαίνοντας ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική καθώς και ότι ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται τον σφετερισμό της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας από τα Σκόπια.

Για τον λόγο αυτόν δεν πρόκειται να δεχθούμε το όνομα της Μακεδονίας να χρησιμοποιηθεί είτε αυτοτελώς είτε ώς παράγωγο ή σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό εκ μέρους των Σκοπίων.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Ηρακλείου για το Συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό.

Αντίστοιχη εκδήλωση κοπής πίτας πραγματοποιήθηκε και το Σάββατο 21/1/2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Τιτάνια στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook