Την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής πρωτοβουλίας «100/5» Άρης Παπαδογιάννης, για την μεγάλη συμμετοχή και παρουσία φίλων του συνδυασμού, κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «100/5», κ. Άρης Παπαδογιάννης και τα μέλη της πρωτοβουλίας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τις φίλες που παρευρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού μας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 05 Φεβρουαρίου, στο ιστορικό καφέ «Κήπος».

Η μαζική σας παρουσία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για τα Χανιά μας. Να πάμε τον δήμο μας ένα βήμα μπροστά, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν και όλοι μαζί να στηρίξουμε τον πολίτη, τον δημότη στην καθημερινότητα του.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του ιστορικού καφέ «Κήπος», Βασίλη Σταθάκη, για τη φιλοξενία, τα εργαστήρια χρυσοχοΐας Κυριακάκη και Αρη – Αναστασίας Χουδαλάκη για την ευγενική προσφορά των δώρων για το φλουρί της πίτας, τον ξυλόφουρνο “Αγίου Νεκταρίου” για την προσφορά της πίτας και τους Αδελφούς Μπουζάκη για την διάθεση της μικροφωνικής εγκατάστασης.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook