Στις 5 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στην Αμερική παρά το γεγονός ότι νωρίτερα αυτό το μήνα αυτοκτόνησε ο σύζυγος μίας εκ των νοικοκυρών.

Πονοκέφαλος για το κανάλι Bravo που μεταδίδει τη σειρά ριάλιτι The Real Housewives of Beverly Hills καθώς νωρίτερα τον Αύγουστο αυτοκτόνησε ο Russell Armstrong, σύζυγος της συμμετέχουσας στο καστ, Taylor Armstrong.

Και ενώ αρχικά υπήρχαν ενδοιασμοί για το το αν θα έπρεπε να μετατεθεί η πρεμιέρα για αργότερα, ωστόσο το κανάλι ανακοίνωσε ότι οι \”Νοικοκυρές\” θα ξεκινήσουν όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 5 Σεπτεμβρίου, αναφέρει το zappit.

Το κανάλι στην ανακοίνωση του αναφέρει επίσης ότι βρίσκεται σε διαδικασία μονταρίσματος εκ νέου επεισοδίων στα οποία εμφανίζεται ο εκλιπών σύγυζος, αλλά ακόμη τα στέλεχη δεν γνωρίζουν σε τι είδους αλλαγές θα προχωρήσουν από εδώ και πέρα εξαιτίας του αναπάντεχου θανάτου. Παράλληλα, σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό του συμβούλιο προσπαθούν να βρουν τρόπους για να μην περάσουν την ιδέα της αυτοκτονίας στους τηλεθεατές και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε πολλαπλές ανακοινώσεις πριν την πρεμιέρα του επεισοδίου.

 \"\"

Όσο για τις αιτίες που οδήγησαν τον Russell Armstrong στην αυτοκτονία, κανείς δεν μπορεί να πει σίγουρα. Γεγονός αποτελεί ότι ένα μήνα πριν η διάσημη σύζυγός του είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη ότι την κακοποίησε. Ο ίδιος το είχε εν μέρει αρνηθεί λέγοντας σε συνέντευξη του στο People ότι \”μπόρει κάποιες φορές να την έσπρωξα πάνω στα νεύρα μου, αλλά η πίεση ιδίως σε σχέση με το show, νιώθω ότι ορισμένες φορές με οδηγεί στα άκρα!\”

Παρακολουθήστε ολόκληρο ένα από τα επεισόδια της σειράς:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook