Μία τούρτα γενεθλίων περίμενε το πρωί της Πέμπτης τον Γιώργο Πετράκη στην προπόνηση του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού στη Μοναχή Ελιά.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας συμπλήρωσε τα 30 χρόνια του και οι συνεργάτες του σε συνεργασία με τους προπονητής του οργάνωσαν μία… σεμνή τελετή γενεθλίων.

Όσον αφορά την προπόνηση περιλάμβανε αποθεραπεία για τους βασικούς με τα Τρίκαλα και ειδική αντοχή με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών για τους υπόλοιπους.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Το πρωί της Πέμπτης στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς έγινε η επόμενη προπόνηση της ομάδας μας μετά το νικηφόρο ματς με τα Τρίκαλα, με την προσοχή να στρέφεται πλέον στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (12/02, 14:00) με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Πριν αρχίσει το πρόγραμμα υπήρξε η έκπληξη προς τον προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Πετράκη, που έσβησε τα κεράκια για τα 30ά γενέθλιά του, δεχόμενος τις ευχές των συνεργατών του και των ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά την προπόνηση όσοι έπαιξαν βασικοί απέναντι στα Τρίκαλα έκαναν αποθεραπεία με χαλαρό τρέξιμο, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε 60′ προπόνηση ειδικής αντοχής με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Το βίντεο με την έκπληξη σε Πετράκη:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook