Δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη

Με αφορμή τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης για το έργο της αντικατάστασης-επέκτασης του δικτύου ύδρευσης του Ηρακλείου, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η σημερινή σημαντική υπογραφή σύμβασης που προχωρά ένα βήμα παραπάνω το έργο της αντικατάστασης – επέκτασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Ηρακλείου που εξ ολοκλήρου έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση να προχωρήσει ως στρατηγικής σημασίας επιλύοντας άμεσα το ζήτημα της χρηματοδότησης.

Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του έργου και βρισκόμαστε εν αναμονή των επόμενων παρεμβάσεων και για το σύνολο του έργου.

Η επικείμενη πρόσληψη επιπλέον ατόμων στη  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου που εγκρίθηκε από το Yπουργείο Εσωτερικών είναι σημαντική ενίσχυση σε αυτή την προσπάθεια.

Σημειώνεται ότι η Κυβέρνηση χρηματοδοτεί με 25 εκ. το έργο που αφορά την ύδρευση, αλλά και όσα επιπλέον χρειαστούν και για τα έργα της αποχέτευσης.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα 100 εκ που αφορούν στα μικρά και μεγάλα έργα ύδρευσης-αποχέτευσης για όλους τους δήμους του Ηρακλείου που με ώριμες τεχνικές μελέτες θα μπουν κι εκείνα σε τροχιά υλοποίησης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook