Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Τετάρτης το κέντρο στο Ρέθυμνο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης του ¨Κινήματος Αλλαγής”.

Στην εκδήλωση δεν παρέστη τελικά η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά λόγω αδιαθεσίας, αλλά ο  ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος 

εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του «Κινήματος Αλλαγής» εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «τοξική». Μιλώντας στου δημοσιογράφους, τόνισε, ότι  . «Η τοξικότητα που αποπνέει πια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είναι μια τοξικότητα που πρέπει να αποβάλλει η Ελλάδα. Δεν μας αξίζουν αυτές οι σκηνές. Φοβήθηκε το συλλαλητήριο, φοβήθηκε ότι ξύπνησε ο κόσμος με το Σκοπιανό και τώρα ψάχνει να βρει έναν τρόπο και πέτα αίμα στην αρένα, πετά ανθρώπους οι όποιοι κατά τη διάρκεια της πολιτικής τους ζωής έχουν δείξει πως πορεύονται και φυσικά δεν αφήνουν τη δικαιοσύνη να λειτουργήσει όπως πρέπει να λειτουργήσει».

Κάλεσε τους πολίτες να συνταχτούν με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη εν όψει και του συνεδρίου του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου. 

Σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανένας από μας δεν είναι δω για να είναι τρίτος. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και εδώ στην Κρήτη είναι ότι δεν είμαστε εδώ για να γίνουμε συμπλήρωμα είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της ΝΔ. Είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές. Αυτό είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε πολιτικό πλαίσιο. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες και ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που μπήκαν στο περιθώριο, μετά από δέκα χρόνια κρίσης, έχει έρθει η ώρα να ξαναβγούν στο προσκήνιο. Με αυτούς θέλουμε να συμπορευτούμε. Δημιουργούμε μια μεγάλη λαϊκή παράταξη και εκεί θέλουμε τη συμβολή κάθε πολίτη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της προέδρου του Κινήματος Μανόλης Όθωνας, ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων Μανόλης Σκουλάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της ΝΕ Ρεθύμνου και η νεολαία του κινήματος.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook