Την περασμένη Τρίτη (05/02) η Ακαδημία του Κισσαμικού πραγματοποίησε την κοπή για την πίτα της στο Φαλδάμειο Ίδρυμα.

Πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο από το Εκπαιδευτικό Τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ για τα παιδιά της Ακαδημίας.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, στο Φαλδάμειο Ίδρυμα  πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο από το Εκπαιδευτικό τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, από τους εκπαιδευτές κ. Γεώργιο Τσαγκαράκη, Κώστα Βασσάλο και Απόστολο Κουρκούνα. Οι εκπαιδευτές ενημέρωσαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας, παρουσία του Δημάρχου Κισσάμου Θ. Σταθάκη o οποίος ανακοίνωσε χρηματικό ποσό για τα έξοδα της Ακαδημίας.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας του Κισσαμικού ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Χανίων που διοργάνωσε αυτή την εποικοδομητική ομιλία προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, καθώς και τους εκπαιδευτές.

Επίσης ευχαριστούμε το Φαλδάμειο Ίδρυμα για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας, καθώς και τις οικογένειές τους, «Καλή χρονιά, να είναι υγιείς και στα πλαίσια του ”ευ αγωνίζεσθαι”.

To Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. Κισσαμικού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook