Αυτή είναι η πρώτη σκηνή του Ντάνου, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις! Τι τηλεθέαση σημείωσε;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική. Η πρώτη του σκηνή στο δημοφιλές σίριαλ Το Τατουάζ, έπαιξε στον αέρα του Alpha το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ντάνος στη σειρά είναι ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο. Ο «Στέφανος Λαμπίρης» βρίσκεται στα Μετέωρα για να ενοικιάσει ένα μαγαζί, αυτό της Κατερίνας Γερονικολού και για να την ευχαριστήσει την πάει για φαγητό έξω. Σε όλους δείχνει ότι τον ανησυχεί ένα μυστικό.

Αυτή είναι η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ, ο οποίος φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις και σημείωσε τηλεθέαση γύρω στο 25%:

«Τελικά, έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν να κάνω επάνω μου ένα… Τατουάζ. Δεν ξέρω πόσο μόνιμο θα είναι, αλλά αποφάσισα να κάνω ένα Τατουάζ. Αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς καινούριο για μένα, να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, δεν ήταν κάτι που αποφασίστηκε χθες και σήμερα λέμε πάμε. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να συμβάλλω κι εγώ σε όλη αυτή την επιτυχία», είχε δηλώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν λίγο καιρό στην Ελένη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook