Μία απρόσμενη αποχώρηση ανακοινώθηκε στο Master Chef στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, η Μάγκυ Ταμπακάκη αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η ίδια αποχώρησε λόγω του γιου της, το οποίο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία με αποτέλεσμα όπως είπε η ίδια να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου», ανέφερε η παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής.

Χαμός από σχόλιο στο Facebook

Ωστόσο, το γεγονός πως η ίδια το παρουσίασε ως δίλημμα στους συμπαίχτες είχε ως αποτέλεσμα τόσο οι ίδιοι να κρίνουν αρνητικά την τοποθέτησή της, όσο και χιλιάδες τηλεθεατές.
«Το να μας λέει ότι έχει προβληματισμό εγώ το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο. Εμένα προσωπικά το χέρι μου να χτύπαγα, η μάνα μου θα γκρέμιζε τον τοίχο να έρθει να με πάρει. Δεν μπορώ να μπω στη θέση της, δεν κατακρίνω απλά λέω αυτά που ξέρω», δήλωσε στην κάμερα αργότερα ο Χρήστος Γλωσσίδης.

Παρόμοια σχόλια έκαναν και χρήστες του Facebook στην σελίδα του Master Chef, λέγοντας έως και βαριά λόγια για τον τρόπο που παρουσίασε το πρόβλημα της η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Πολλοί ανέφεραν πως η στάση της ήταν απαράδεκτη, ενώ μερικοί την «κατηγόρησα» πως η ίδια ήθελε να βάλει τις φιλοδοξίες της πάνω από τα παιδιά της.

Τι δήλωσε ο σύζυγος της παίχτριας

Το θέμα μάλιστα πήρε τόσο μεγάλη διάσταση διαδικτυακά που ο σύζυγος της αποφάσισε να τοποθετηθεί και να πει τι πραγματικά έγινε στα γυρίσματα του MasterChef.

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που πραγματικά γνωρίζει πως έγιναν τα πράγματα.

Η σύζυγός μου, Μαγκυ, δεν είχε κανένα δισταγμό όταν άφησε το Master Chef και όταν άκουσε για τον γιο μας.

Η ίδια πήγε αμέσως στο νοσοκομείο αφήνοντας τα πάντα αμέσως!

Στη συνέχεια, για τις ανάγκες του προγράμματος, κινηματογραφήθηκε η σκηνή, όπου παρουσιάστηκε το σοβαρό πρόβλημα ως δίλημμα», ανέφερε σε σχόλιο της, ο άνδρας της διαγωνιζόμενης που αποχώρησης.

Σχόλιο και από παίχτρια του Master Chef

 

 

Το θέμα σχολίασε και ακόμη μία παίχτρια του Master Chef, η οποία έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι, η Χριστίνα Αργυρούδη.

«Για όσους το παίζουν κριτές εκεί έξω να αρχίσουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι και όχι σαν κοινωνικοί λειτουργοί. Σε παραγωγές οπως αυτη, εχεις υποχρεώσεις που στους τηλεθεατές φαντάζουν παράλογες, αλλά ετσι είναι η φύση των τηλεοπτικών σόου. Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, να μην χαρακτηρίζει ο καθένας δημόσια μια γυναίκα “κακή μητέρα”, γιατι όπως όλοι γνωρίζουμε οι ταμπέλες που αργότερα θα διαπιστώσει το παιδί της προκύπτουν απο ημιμαθείς ανθρώπους της κοινωνίας, που σπεύδουν να κρίνουν τους άλλους για να νιώσουν ανώτεροι. Maggie Tampakaki για’μένα είσαι ό,τι καλύτερο εχει περάσει από το διαγωνισμό και είσαι η δική μου νικήτρια» ανέφερε η ίδια στην σελίδα της στο Facebook.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook