Καλή εικόνα είχε για ένα ημίχρονο η Κ19 του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού απέναντι στον Παναιγιάλειο αλλά παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1 στη Μοναχή Ελιά.

Παρουσία του προπονητικού επιτελείου και παικτών της πρώτης ομάδας, που μόλις είχαν τελειώσει την πρωινή τους προπόνηση, οι παίκτες του Κώστα Βερναδάκη στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά “πλήρωσαν” τα λάθη τους.

Στο 4′ ο Λουβιτάκης απέφυγε και τον Καρακίτσο σκοράροντας σε κενή εστία για το 1-0, αλλά στο 21′ ο Ζησιμόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Τσουρής από τον Γραμόζη ισοφάρισε σε 1-1. Στο 45′ από μπαλιά του Αϊντίνι ο Σπυρόπουλος πέτυχε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Κομισοπούλου-Κωσταμένα

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Κώστας Βερναδάκης): Μπλατσιώτης, Πατσουμαδάκης (65′ Τακτικάκης), Λαμπάκης, Νικολακάκης, Γραμόζης, Βαρουξάκης (46′ Κουντουρόγιαννης), Χρυσός, Ν. Αργυρουδάκης, Καζάκος, Καβράκης, Λουβιτάκης.

Παναιγιάλειος (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Καρακίτσος, Χύσα, Αϊντίνι, Σουβατζόγλου, Σακελλαρόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σπυρόπουλος (86′ Βολδής), Κουτρόπουλος, Ροδόπουλος (76′ Αγγελόπουλος), Τζιτζιφάκος, Τσουρής (28′ λ.τρ. Κόλα).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook