Τo ετήσιο τακτικό συνέδριο της πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης «Η ΚΝΩΣΣΟΣ»

Τo ετήσιο τακτικό συνέδριο της πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης «Η ΚΝΩΣΣΟΣ» τη Δευτέρα 5/2/2018 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με την ευκαιρία της οργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» που είναι και ο μεγαλύτερος σύλλογος μέλος της.

Στο συνέδριο και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων,  πήραν μέρος, εκτός των εκλεγμένων αντιπροσώπων, τα ΔΣ των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας, επιχειρηματίες των Νομών Ηρακλείου- Λασιθίου καθώς και εκπρόσωποι του ΔΣ τού συλλόγου Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μανώλης Αγιομυργιαννάκης ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας έκανε εκτενή ενημέρωση σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία των Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων όπως τις ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ- ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ –ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-  ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΩΙΝΟΥ –ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ κλπ.

Η Ομοσπονδία ενημερώνει όλους τους επιχειρηματίες Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων , Δωματίων, Κατοικιών και Βιλλών ότι έχει ξεκινήσει ο εφοδιασμός των επιχειρήσεων με ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ για το 2018 σύμφωνα με το  Ν.4403/16 καθώς επίσης και  στους κατόχους κάρτας  μέλους της, παρέχει την υπηρεσία της Γνωστοποίησης εντελώς δωρεάν, όπως και κάθε άλλη πληροφορία που αφορά την νόμιμη λειτουργία των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook