Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου προγραμματίζεται μια σειρά περιοδειών, συναντήσεων και συσκέψεων.

Πιο συγκεκριμένα:

• Πέμπτη  15/2
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις 6πμ, στη μάντρα του Δήμου Ηρακλείου, με επικεφαλής  τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις 9μμ, στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου , με επικεφαλής  τον Χάρη Φλουρή, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.
• Παρασκευή 16/2

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις 12μμ, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ , με επικεφαλής  τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

• Δευτέρα 26/2
Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Γάζι , με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αλικαρνασσού , με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μασταμπά, με ομιλητή τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.
• Τετάρτη 28/2

Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα του νηπιαγωγείου Τυμπακίου , με ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook