H ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου την εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων (ΠΟΚΣ). 

Εκατοντάδες εκπρόσωποι κρητικών σωματείων και τοπικών φορέων, τίμησαν με την παρουσία τους την καθιερωμένη πλέον μεγάλη ετήσια συνάντηση της ΠΟΚΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ κ. Μανώλης Πατεράκης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους με ευχές για τη νέα χρονιά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που για μία ακόμα χρονιά έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε με φίλους και συμπατριώτες που μας τιμούν με την παρουσία τους.  Οι ισχυροί δεσμοί που μας δένουν με τον τόπο μας, την Κρήτη είναι σημείο αναφοράς για όλους μας που μηδενίζει τις αποστάσεις. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην ΑΝΕΚ LINES που στηρίζει στην πράξη όλους τους κρητικούς συλλόγους, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό του τόπου μας και την παράδοσή μας που αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά όλων μας» 

Από την πλευρά της ΑΝΕΚ LINES, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσανεβάκης ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά, με υγεία, ομόνοια και αλληλεγγύη, υπογραμμίζοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια να βρίσκεται στο πλευρό των Κρητικών και του τόπου, με όσα μέσα διαθέτει.

(Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΚΣ, περιστοιχιζόμενο από χορευτικά συγκροτήματα της Αρκαδίας και της Κρήτης λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης)

Το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» της ΑΝΕΚ LINES, για μία ακόμα φορά, υποδέχτηκε εκατοντάδες Κρητικούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ξεχωριστή φροντίδα των ανθρώπων της ΑΝΕΚ LINES, που θεμελιώνεται στις αρχές τη κρητικής φιλοξενίας.

Η ΑΝΕΚ LINES, με πίστη στην κρητική παράδοση, παραμένει έμπρακτα πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την Κρήτη και τους ανθρώπους της, συνεχίζοντας όμορφα ταξίδια και τη νέα χρονιά, με πλώρη το μέλλον!

(Ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ κος Μανώλης Πατεράκης καλωσορίζοντας τους παριστάμενους)

(Ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ κος Μανώλης Πατεράκης λίγο πριν χαρίσει στον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ LINES, κο Γιώργο Κατσανεβάκη ένα βιβλίο για την Μακεδονία)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook