Συνελήφθη 38χρονη γυναίκα μετά από συντονισμένη επιχείρηση – Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν πάνω από 400 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου (φωτο)

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι,σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 38χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (15.02.2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε η 38χρονη επί της Νέας Εθνικής Οδού, κατά το χρόνο που αποθήκευε σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα), ναρκωτικές ουσίες. Σε έρευνα που ακολούθησε στον παραπάνω χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 426 γραμμαρίων σε μορφή βράχου.

Στη συνέχεια, ακινητοποίηθηκε και συνελήφθη (η 38χρονη) και σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο κινούταν, βρέθηκαν και κατασχεθηκαν, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική συσκευή (tablet).

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook